En el Valle de Himnos ~ Infine... siamo un quartiere...!!!
Nella Valle degli Inni
~ Por fin ... somos un barrio ...!!!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με τη βοήθεια του Πανοικτίρμονος Θεού , από σήμερα είμαστε και πάλι κοντά σας ,μετά από τη διετή απουσία στην μπλογκόσφαιρα.
Με την επιστροφή μας , σας ανακοινώνουμε την διάθεση , να αποκτήσει το ιστολόγιό μας και άλλους συντάκτες για την καλλίτερη ενημέρωση και
πνευματική βοήθεια των αναγνωστών μας .
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι , όπως συμπληρώσουν τη φόρμα επικοινωνίας (κάτω δεξιά).

Σας περιμένουμε με χαρά!

Θεοτόκης
21/11/2014

ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Όσο με ωφέλησαν οι αρρώστιες , δε με ωφέλησε η άσκηση που , σαν μοναχός , έκανα τόσα χρόνια.
Γέρων Παΐσιος

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Στήριξη Μητροπολίτη Γλυφάδας Παύλου σε Πειραιώς Σεραφείμ

Την αμέριστη συμπαράσταση του εξέφρασε προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ για τις πρόσφατες δηλώσεις, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Παύλος.
Ο Μητροπολίτης Γλυφάδας μεταξύ άλλων αναφέρει, ότι η Μητρόπολη και ο ίδιος επαινούν τον Μητροπολίτη Σεραφείμ για την ακεραιότητα του ήθους του, το θάρρος της γνώμης του, καθώς και για τις τοποθετήσεις του σε επίκαιρα θέματα που απασχολούν την Εκκλησία.
Σε άλλο σημείο ο κ. Παύλος υπογραμμίζει, ότι «η στεντόρεια και αταλάντευτη φωνή του, μας συγκινεί και μας ενδυναμώνει, γιατί είναι φωνή άλήθειας, θάρρους καί αγωνιστικότητας, γιατί είναι φωνή Ορθόδοξης μαρτυρίας, πού έδράζεται στό Ιερό Ευαγγέλιο».
Κλείνοντας ο Μητροπολίτης Γλυφάδας, προσθέτει ότι «παρακαλούμε τον Θεό να τον ενδυναμώνει και να τον κρατάει υγιή, ώστε να στηρίζει τον πιστό λαό του Θεού».

Πηγή : www.romfea.gr

1 σχόλιο: