En el Valle de Himnos ~ Infine... siamo un quartiere...!!!
Nella Valle degli Inni
~ Por fin ... somos un barrio ...!!!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με τη βοήθεια του Πανοικτίρμονος Θεού , από σήμερα είμαστε και πάλι κοντά σας ,μετά από τη διετή απουσία στην μπλογκόσφαιρα.
Με την επιστροφή μας , σας ανακοινώνουμε την διάθεση , να αποκτήσει το ιστολόγιό μας και άλλους συντάκτες για την καλλίτερη ενημέρωση και
πνευματική βοήθεια των αναγνωστών μας .
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι , όπως συμπληρώσουν τη φόρμα επικοινωνίας (κάτω δεξιά).

Σας περιμένουμε με χαρά!

Θεοτόκης
21/11/2014

ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Όσο με ωφέλησαν οι αρρώστιες , δε με ωφέλησε η άσκηση που , σαν μοναχός , έκανα τόσα χρόνια.
Γέρων Παΐσιος

Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Παραίτηση Γ. Μπαμπινιώτη στην υπ. Παιδείας


Την παραίτησή του από τη θέση  του Προέδρου του Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης υπέβαλε σήμερα στην υπ. Παιδείας ο Καθηγητής Γ. Μπαμπινιώτης.
Η παραίτησή του κ. Μπαμπινιώτη, σύμφωνα με τον ίδιο, στηρίζεται στο γεγονός ότι η κ. υπουργός έχει το αυτονόητο δικαίωμα να επιλέγει τους άμεσους συνεργάτες της, αλλά, κυρίως, στο πραγματικό γεγονός ότι ως Πρόεδρος δεν έχω πλέον ενεργό ρόλο που να δικαιολογεί τη θέση μου ως Προέδρου τού Συμβουλίου.
Επομένως, τονίζει ο κ. Μπαμπινιώτης, υπό τις συνθήκες αυτές, δεν μπορώ να συγκαλέσω, όπως μού ζητείτε, το Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αφού ο ρόλος του θεωρείται στην πράξη από την πολιτική ηγεσία τού Υπουργείου Παιδείας ότι έχει περατωθεί μετά την υποβολή τού Πορίσματος στο οποίο κατέληξε ο Εθνικός Διάλογος.
πηγή: esos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=7782:2010-05-13-19-32-49&catid=346:2009-12-02-06-54-27&Itemid=1079
***
Σχετική δήλωση της τομεάρχη παιδείας της ΝΔ Ελίζας Βόζεμπέργκ
Στην άρνηση του υπουργείου Παιδείας να αποδεχθεί τον διάλογο, αποδίδει την παραίτηση Μπαμπινιώτη, η υπεύθυνη του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτής Α’ Αθηνών, Ελίζα Βόζεμπεργκ. «Η παραίτηση του καθηγητή κ. Γ. Μπαμπινιώτη από την Προεδρία του Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αποτελεί εκκωφαντική απόδειξη της άρνησης της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας να αποδεχθεί οποιαδήποτε μορφή διαλόγου, αγνοώντας προκλητικά και απαξιώνοντας ακόμα και τα θεσμικά όργανα. Το ΣΠΔΕ αποτέλεσε το μοναδικό μέχρι σήμερα όργανο στο οποίο ο εθνικός διάλογος για την Παιδεία διεξήχθη ομαλά, με τη συμμετοχή όλων τον φορέων και των κομμάτων και οδήγησε στην έκδοση ομόφωνου πορίσματος με συγκεκριμένες προτάσεις», υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, η κ. Βόζεμπεργκ. Επιπλέον σημειώνει πως «οι προτάσεις αυτές, ωστόσο, στην πορεία, είτε παραποιήθηκαν, είτε αγνοήθηκαν από την κα υπουργό, η οποία με κάθε τρόπο απαξίωσε μία προσπάθεια που, με ζήλο και την προσωπική του ακτινοβολία, στήριζε ο κ. Μπαμπινιώτης, καθώς και το σύνολο των μελών του Συμβουλίου, όλα εξέχουσες προσωπικότητες της εκπαιδευτικής κοινότητας και της πολιτικής». Τέλος, η κ. Βόζεμπεργκ κάνει λόγο για «αλαζονικό δρόμο του υπουργείου», υποστηρίζοντας πως «ολόκληρη η εκπαιδευτική κοινότητα και η ελληνική κοινωνία βρίσκονται πλέον απέναντί του».
πηγή: http://www.google.com/hostednews/epa/article/ALeqM5gbPMUuVuzf-H-D2d5EUX-BnxJ-Tw


Αναπαραγωγή από : www.zoiforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου