En el Valle de Himnos ~ Infine... siamo un quartiere...!!!
Nella Valle degli Inni
~ Por fin ... somos un barrio ...!!!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με τη βοήθεια του Πανοικτίρμονος Θεού , από σήμερα είμαστε και πάλι κοντά σας ,μετά από τη διετή απουσία στην μπλογκόσφαιρα.
Με την επιστροφή μας , σας ανακοινώνουμε την διάθεση , να αποκτήσει το ιστολόγιό μας και άλλους συντάκτες για την καλλίτερη ενημέρωση και
πνευματική βοήθεια των αναγνωστών μας .
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι , όπως συμπληρώσουν τη φόρμα επικοινωνίας (κάτω δεξιά).

Σας περιμένουμε με χαρά!

Θεοτόκης
21/11/2014

ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Όσο με ωφέλησαν οι αρρώστιες , δε με ωφέλησε η άσκηση που , σαν μοναχός , έκανα τόσα χρόνια.
Γέρων Παΐσιος

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Ετήσιο Μνημόσυνο του πρ.Πατρών Νικοδήμου

Αρχιερατικό συλλείτουργο τελέστηκε χθες το πρωί στην πόλη του Πρωτοκλήτου Μαθητού του Χριστού, την Πάτρα
και στον περικαλλή Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέου προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ηλείας και Ωλένης και συλλειτουργούντων των Ναυπάκτου κ. Ιεροθέου, Καισαριανής κ. Δανιήλ, Ζιχνών κ. Ιεροθέου, Βελεστίνου κ. Δαμασκηνού, του οικείου Μητροπολίτου Πατρών κ. Χρυσοστόμου και πλειάδα ιερέων.


Επίσης τελέσθηκε και το Ιερό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Μητροπολίτου πρώην Πατρών κυρού Νικοδήμου.

Ομιλητής ήταν ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγ. Βλασίου  κ. Ιερόθεος, ο οποίος αναφέρθηκε στο  μυστήριο της Θείας Λειτουργίας και στον εκλιπόντα Μητροπολίτη.
Μνημόνευσε τα σπάνια τάλαντά του, όπως η καλλιφωνία και οι μουσικές του συνθέσεις, επισήμανε το ότι ήταν φιλακόλουθος και άριστα θεολογικά καταρτισμένος.
Ο κ. Ιερόθεος δεν παρέλειψε, ότι ο μακαριστός κυρός Νικόδημος ήταν ο πνευματικός της αείμνηστης μητρός του. Ακόμη, συνεχάρη τον Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο για την τιμή που έκαμε στον Προκάτοχό του.

Πηγή  : www.romfea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου