En el Valle de Himnos ~ Infine... siamo un quartiere...!!!
Nella Valle degli Inni
~ Por fin ... somos un barrio ...!!!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με τη βοήθεια του Πανοικτίρμονος Θεού , από σήμερα είμαστε και πάλι κοντά σας ,μετά από τη διετή απουσία στην μπλογκόσφαιρα.
Με την επιστροφή μας , σας ανακοινώνουμε την διάθεση , να αποκτήσει το ιστολόγιό μας και άλλους συντάκτες για την καλλίτερη ενημέρωση και
πνευματική βοήθεια των αναγνωστών μας .
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι , όπως συμπληρώσουν τη φόρμα επικοινωνίας (κάτω δεξιά).

Σας περιμένουμε με χαρά!

Θεοτόκης
21/11/2014

ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Όσο με ωφέλησαν οι αρρώστιες , δε με ωφέλησε η άσκηση που , σαν μοναχός , έκανα τόσα χρόνια.
Γέρων Παΐσιος

Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

Απανθρακώθηκε 83χρονος Ιερέας !

Τραγικό θάνατο βρήκε χθες το απόγευμα ο Ιερέας π. Παναγιώτης (Φωτ/λος) από τα Λουσικά Αχαΐας, όταν έπεσε στην φωτιά που ο ίδιος είχε βάλει για να κάψει ξερά χόρτα στο χωράφι του.

Ο 83χρονος π. Παναγιώτης ξεκίνησε όπως κάθε απόγευμα από τα Λουσικά για το χωράφι του στον Άγιο Νικόλαο Κράλλη, προκειμένου να κάψει τα ξερά χόρτα.

Δυστυχώς όμως έμελλε να μην ξαναγυρίσει πάλι σπίτι του, αλλά να βρει τραγικό θάνατο, καθώς έχασε τις αισθήσεις του λόγω αναθυμιάσεων και έπεσε στα φλεγόμενα χόρτα.

Τον άτυχο ιερέα βρήκε ένας συντοπίτης του, ο οποίος όταν έφτασε στο χωράφι, βρέθηκε μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα, καθώς ο 83χρονος ιερέας είχε απανθρακωθεί.

Τέλος στο σημείο μετέβη αμέσως ιατροδικαστής, ενώ λίγο αργότερα έγινε η ταυτοποίηση των οστών που βρέθηκαν στο σημείο. Ο π. Παναγιώτης ήταν μόνιμος κάτοικος Λουσικών, και για 35 χρόνια ιερουργούσε στον Άγιο Νικόλαο Κράλλη.

Πηγή : www.romfea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου